Samenwerkingen en leveranciers

Binnen Uitvaartwinkel Verlies werken we samen met verschillende leveranciers, zoals Funeral Products, See You Memorial Jewelry, Royolz, de Eeuwige Roos, Dit Pracht en Diegoart. Zij bieden o.a. urnen in vele modellen en materialen, assieraden, vingerafdruksieraden, herinneringsproducten in metaalsoorten en fotoprints. 

Daarnaast hebben we een bijzondere samenwerking met Atelier De Tiende Kraal. Hier worden door een kunstenares o.a. bijzondere glaskralen, askralen en mini urnen gemaakt waarin de as van uw dierbare overledene verwerkt kan worden. U krijgt de mogelijkheid hierbij aanwezig te zijn en wensen m.b.t. kleur, vorm en afmeting kenbaar te maken, wat niet alleen een unieke ervaring oplevert, maar wat ook een bijdrage kan leveren aan uw verwerkingsproces.

Ook is het mogelijk om door Gedenkkunstenares Brenda Bleijenberg van Atelier Het Glazen Nest een persoonlijk, kleurig graf- urnmonument  of gedenkobject te laten maken in glas door middel van glasfusing en glascasting.
Hierbij kan bijvoorbeeld een kindertekening of een belangrijke afbeelding van uw dierbare overledene worden overgenomen in een gedenkobject, waardoor dit object extra waarde krijgt.
Dit glazen object kan heel mooi gecombineerd worden met een natuurlijk product van Woertman Natuursteen, waarin de as van de overledene middels een rvs huls geplaatst kan worden.  

Bekijk de mogelijkheden in Uitvaartwinkel Verlies.
Wij denken graag met u mee om uw herinnering zo persoonlijk mogelijk te maken.

Uitvaartwinkel Verlies
Haaksbergerstraat 950-952
7548 PC Usselo – Enschede
Tel.nr.: 06-40289663 / 053-4776650
Email: femke@edwinkist.nl
www.verliesuitvaartwinkel.nl